Om Brian Hansen

Jeg har gennem mange år arbejdet med direkte kundeservice, turisme, ledelse af grupper, Undervisning og formidling af historie og kultur. Min interesse for historie har ført mig gennem mange selvstudier, givet mig pionereånd i 90érne, et job som projektlederassistent på Bornholms Middelaldercenter samt givet mig erfaring fra Fjernøsten, hvor jeg primært har været bosat siden marts 2000, og  primært har været leder på rundrejser.
Dette har givet mig stor erfaring i at arbejde med mange slags mennesker, stor erfaring i direkte kundeservice, foredrag og undervisning samt stor interkulturelt forståelse.

Jeg har solide kompetencer inden for:

  • Interkulturel forståelse
  • Undervisning og Foredrag
  • Kundeservice
  • Ledelse og Planlægning
  • Samfundslære

Mit mål er at arbejde med direkte kundeservice, hvor der er en konstant udvikling, hvori jeg både bidrager og modtager.

Efter at have arbejdet som Freelance i en del år, så er det nu lykkes at få kontrakt ansættelse ved Risskov Rejser i en stor del af året. Når min kontrakt er færdig flytter jeg tilbage til Danmark og starter nyt liv i det midt, vest eller østjyske.

Trekking på Chang Dao i 2013

Mine forfædre kommer lidt forskellige steder fra, min etniske oprindelse kan ses her, Det er ret spændene, da vi jo alle kommer et sted fra …:)  🙂

2 Kommentarer

  1. Der var en gang for længe siden, sådan starter mange eventyr fra Fyn, engang hvor du skulle drikke en øl på toppen af Mount Bromo. Det blev vist aldrig til noget. Men lige nu har vi dog været rundt i Brunei i en uge.

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.