Nordengland – den første tur efter Corona

Så skete det…! Jeg kom afsted på min første rundrejse efter corona brød ud – det første seriøse håb om et liv som jeg havde før 2020, har fået bolig i mit sind igen. Det har været en vildt hård tid, det har jeg ikke nogen problem med at indrømme. Det var også svært at starte på denne rundrejse, da tvivlen om jeg stadig “har hvad der skal til” uvilkårligt dukkede op, da de sidste 2,5 år har været overlevelse, en periode hvor selv den danske stat har gjort hvad den kunne for at holde mit hovede under vandet. Men nu er håbet og troen på et bedre liv ved at være tilbage igen.

Og når det så lige blev Nordengland der var den første tur efter corona er kun perfekt. jeg elsker historien der jo dækker både Britons, Romere, folkevandringer, Daner & Norsemen, normanner, Frankere, konger, biskopper og mægtige Cathedraler……Jeg bliver helt stakåndede bare ved tanke over den fantastiske mænge historie som jeg her fik muligheden for at formidle igen 🙂

Jeg har lavet en lille fotoserie herunder fra smukke nord England som jeg håber at I har lyst til at se 🙂

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.