Outsider to insider

Det er ved at være et år siden jeg købte min Bas – og det har udviklet sig til en fantastisk rejse ind i mig selv. En rejse der har givet en liv en ekstra dimension. Det er ved at 25 års siden jeg var på vej til samme oplevelse, men hvor andre oplevelser kom “i vejen” … Nu er jeg klar til at opleve den lærdom jeg næste nåede dengang 😀 😀 😀 Jeg glæder mig til at se hvad tigerens år bringer – personligt har en følelse af dette år som tiden der hvor min “rejseleder og bas personlighed” vil smelte sammen og det er jeg meget spændt på 😀 😀

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.