Transformationen

Igennem mange år har jeg haft et voksende behov for at skifte vej…for at komme væk fra den fristende, hurtige og fascinerende vej som rejselederjobbet ført mig rundt på…Rundt blandt smukke steder, dejlige mennesker, fantastiske historie med fascinerende historiske bygning og monumenter…..Alt sammen kræfter der overgik følelsen af at være rodløs og følelsen af at det ikke kan vare ved, at korthuset kunne falde sammen hvornår som helst.

Og det skete jo så da rottens år i den kinesiske kalender startede og Covid-19 viste sig ansigt ud til hele verden, og gik på sønderrivende togter i folks lunger der blev efterlagt ødelagte. Det samme var rejsebranchen. Men rejsebranchen var måske også en ligeså ødelæggende kraft i sig selv…milioner af turister der skulle have rent sengetøj, håndklæder mm og som i kæmpe busser der, med en ran af affald efter sig, tøffede hele verden rundt.

Covid-19 startede transformationen og skabte en situation hvor jeg blev integrerede i det danske samfund igen…hvor jeg i nuet sidder og nyder stilheden og nyder at jeg ikke skal pakke, ikke er på vej til et andet sted….andet end til mit nye job som jeg allerede elsker ….

Det er dog 20 år med ufattelige minder fra rejselivet, men der er også ekstremt mange fantastiske minder fra mine aktiviteter før rejselivet, tiden i 1300 tals rustning, tiden på de skrå brædder, tiden med El-bassen og så videre 😀 😀

Nu er en ny tid kommet hvor de tidligere minder skal forenes i en, for mig, ny verden….Tranformationen er kommet og er uundgåelig…..Og jeg betragter mig selv som værende lykkelig

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.