Det startede i Indonesien

I marts måned år 2000 sad jeg på værkstedet i Odense og ventede spændt på et opkald…Et opkald om jeg havde fået job, eller ikke, og om hvor Alletiders rejser kunne finde på at sende mig hen. Jeg havde forladt mit ellers super gode job på Bornholms Middelaldercenter, søgt job og var sendt på kursus ved den jyske vestkyst for blive rejseleder. Lysten til at komme ud i verden havde været der nogle år og set i forhold til min situation nogle få år før, så havde det nok ikke været mange, der havde gættet at jeg ville ende med at rejse en stor del af kloden rundt.

Efter opholdet ved den jyske vestkyst, sad jeg så nu i Odense, på værkstedet ved Hvidehorse-Fionia, omgivet at den genkendelige lidt spidse duft af polstringsdragter der, de sidste par sommer, har været gennemblødte af sved, når unge mænd og kvinder har haft dem under deres rustninger mens de frygtløse kastede sig ud i dejlige fuldkontakts tvekampe i 1300 tals rustninger. Vi var alle middelaldernørder og elskede fællesskabet i feltlejr om sommeren…

Vi kommer alle ud for tidspunkter hvor forandringerne står for døren og vi har ikke andre muligheder end at følge de strømme som mulighederne føre os hen

Endelig kom opkaldet, spændingen var enorm…..Dette var et valg, der ville ændre mit liv radikalt….Det var en beslutning jeg dog aldrig har fortrudt, også en beslutning der føles som uundgåeligt ….en beslutning der ikke kunne undgåes.
Røret blevet løftet og stemmen i telefonen sagde…”Brian,…..Vi har tænkt over det……og du ved…..Ja det var svært at træffe en beslutning……men vi har besluttet os for at sende dig til Bali” ………..Det var et vildt øjeblik som jeg aldrig glemmer……Mig der kun lige havde været i nabolandene og en lille tur til Irland og USA med et kulturprojekt jeg arbejdede ved……Bali…..Løbet var kørt… forandringerne var nu uundgåelige og point of no return var forlængst kørt.

Tiden på Bali havde et fantastisk betydning for alle aspekter af mit liv, erfaringer og indblik i mig selv og andre, på en måde jeg aldrig havde oplevet det før….Mit liv var forandret…..og til den gode side, for mig som menneske – det er ihverfald min egen oplevelse.

Jeg begyndte at køre rundrejser på Sumatra via Singapore, på Bali, Lombok, Java Komodo, Flores og Sulawesi…..En fantastisk tid……..En masse ting foregik som jeg nok ikke bør beskrive her, men sjovt var det ….Jeg håber at I vil nyde lidt fotos fra den første tid i mit rejseliv – en tid hvor jeg ikke havde kamera med – så de fleste af billederne er fra 2011….:)

5 comments

  1. For me, the best work is going to places, seeing new sights, experiencing new things, widening my horizons, and making a difference along the way. You did it, Brian! It was the best choice.

    Liked by 1 person

      • Brian, the places you went was..is already the reward of your best choice. The future seems not bright in the travel industry for the next months but, GOD willing that this crisis will be over soon and the impact of economic recession will not lead to the feared depression, then people will venture out to destress and see beautiful scenic places.

        Like

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.