Thailands Giant

Når man tager ophold i Chiang Mai, Nordthailand, så er mulighederne for spændene oplevelser næsten uendelige… Et godt tip til en en dag tur er at besøge Thailand Giant, et kæmpe Figus træ i Mae On området, ca 1.5 time øst for Chiang Mai. Der skal selvfølgelig hyres en chauffør med bil – for det vil jeg anbefalde at sende en besked på engelsk til Khun Nan – hendes Facebook kan findes her

Start tidligt om morgen med at køre til landsbyen Ban Mae Kam Pong ( Mae On ) der ska der skiftes biler til lokale chaufføren, da det faktisk ikke er noget helt almindeligt område vi taler om her. Det er et af de få områder hvor der stadig er rigtigt meget naturskov bevaret. Det betyder at selv i tørtiden er skoven ikke visen og død, der er smuk grøn og levende. Og for at bevare dette har myndighederne valgt at give lokalbefolkningen nogle erhvervsmuligheder der nødvendiggøre at man ikke ødelægger skoven….Ret smart faktisk.

Omkring selve træet har man bygget en platform hvor der er Cafe med mulighed både for varme drikke og lette måltider og ikke mindst en fantastisk smuk udsigt.

Thailands Giant
Udsigt fra Thailands Giant

Efter besøget ved kæmpetræet køre man tilbage til landsbyen, den lokale chauffør venter mens man besøger træet, og der er nogle hyggelige små caféer og restauranter. Og der kan gøre et rigtigt hyggeligt stop med en satinerende og meget gammel sten…

Nyd en lille stemningsvideo fra Mae On

På vejen tilbage til Chiang Mai bør man besøge San Khampheang hotspring . et smukt område hvor der er mulighed for at koge æg direkte i varmekilder der kommer fra vulkansk aktivitet, selv om der ikke er aktive vulkaner i området. Der er mulighed at for nyde sine æg med fødder i enten ca 50 grader varmt eller 43 grader varmt vand….Det første er der måske ikke så meget nydelse ved 😀

I er tilbage i Chiang Mai sidst på eftermiddagen – God tur

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.