Ravello

At komme til Ravello på den absolut smukke Amalfi kyst, er virkelig at få èn på opleveren. Jeg har altid været så fascineret over den måde så disse seje mennesker har dyrket, og stadig dyrker, landbrug på stejle bjergskrænter. Det samme ses meget i Grækenland, og der er da også en fælles baggrund, hvis vi lige trækker historien tilbage til Magna Grecia, den store græske koloni der opstod for ca 2800 år side.

Historien har tråde op til Langobarderne, normanerne og senere i slut 1200 tallet hvor bygninger som Villa Rufolo blev bygget. En villa hvor senere kunstere som bla. Richard Wagner yndede at holde sig og han skrev sin opera Parifal der oppe.

Kort sagt et smukt område med en fantastisk historie …..:)

Ny en lille foto-serie fra 2018 🙂

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.