Sydengland

England er jo fyldt med fascinerende historie, smukke landskaber og fantastiske smukke landsbyer der virkeligt om noget skaber en afslappende og super hyggelig stemming. Fra kystbyerne med deres flotter piers der strækker sig som arme ud i vandet, fyldt med spillemaskiner, pies, pølser og selvfølgelig Fish and chips…..til de smukke fæstninger som f.eks Dover castle, mindesmærkerne fra anden verdens krig og ind i landet til de historiske byer, såsom Winchester hvor inden andre den Kong Alfred den store lagde sine planer om et forenet England i midt 800 tallet til de smukke byer som Wells, der virkelig bør besøges 🙂 🙂 🙂

Canterbury er selvfølgelig også et must 😀

Ved kysten er der selvfølgelig også Hastings der er kendt slaget mellem William erobreren og kong Harold Godwinsson, som William jo vandt og for altid forandrede det gamle Anglo-saxiske samfund.

Der er så meget at se og så meget at opleve – Jeg håber at I vil nyde lidt fotos fra sommeren 2019 i dejlige sydengland. Det er en historisk tur hvor vigtige begivenheder har sat deres spor de sidste 2000 🙂 Måske vi ses der i 2020 ?

7 comments

  1. Brian, what a coincidence that I also posted a picture of Canterbury Cathedral today (Feb. 20). Nice pictures of the cliffs of Dover, Windsor, and the crooked house. Based on your shots, it seems that there are still areas in Southern England that I have not visited.

    Like

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.