Fantastisk Ramen i Gion, Kyoto

Når man besøger Kyoto og helst bor i nærheden af bydelen Gion, så er det absolut nødvendighed at man prøver en enten hvid eller sort Ramen nudelsuppe. Det er en tyk og kraftig nuddle suppe der skal og bør indtages med et godt glas Sake.

De bedste måltider og oplevelser findes ofte på de mindst restauranter og den vi sidste på havde plan til 6 gæster ved ved køkkenet og en 8 – 9 gæster ved 2 borde i et andet lokale. Det og smagte himmelsk……Vi får lige lidt fotos der fra 🙂 Kommer I forbi så prøv at finde adressen 371-1, Kiyomotocho, Higashiyama-Ku – I vil ikke fortryde det 🙂 Og husk at finde Cacao marked bagefter ….:D

One comment

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.