Arkitektoniske Riga

Af de Baltiske lande så er Letlands hovestad Riga absolut i toppen over smukke arkitektoniske oplevelser. Lige fra de gamle Hansastadsbygninger, selv om mange af dem er genopbygget efter anden verdenskrig, til tiden under det det Svenske og senere det Russiske imperium, hvor Riga var en af de rigeste byer og hvor den smukke Jurgensstil stadig ses…. Riga er en by hvor man let kan bruge en uge uden at kede sig. Huske at bo i den gamle del af byen, tæt på middelalderbyens centrum, så er langt de fleste fantastiske steder i gåafstand – og husk at besøge Riga Balsam – og selvfølgelig at smage denne helbredene drik 😀 Byens historie er også vildt spændene ….Men bare at tage med på en rundrejse og høre om historien end at læse den her 😀 😀

Jeg håber at I vil nyde en lille fotoserie af byen der måske kan motivere til at besøge denne dejlige by 🙂

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.