Smukke Tallin

En af mine yngling byer i Europa er absolut Tallin. Byen er både fuld af historie, den er smuk og har en fantastisk velbevaret bykerne der bygningsmæssigt strækker sig fra 1200 tallet og op til nu. Der er rigtigt mange gode restuaranter der har en høj kvalitet til fornuftige priser. Tag en tur i småstræder, ikke mindst om formiddagen eller om aftenen når krydstogtgæsterne er taget tilbage til deres skibe, og der er lidt mere ro på byen. Skt. Hans er også en fantastisk oplevelse i Tallin da Esterne fejre det mere end Danerne, for ikke at tale om deres sangfestival hver 4 år, som jeg desværre endnu ikke har været så heldig at opleve.

Jeg håber at I vil nyde en lille fotoserie fra smukke Tallin. Og som alle mine andre fotos er de alle taget med min mobil 🙂

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.