Wales

Wales – det mystiske gamle land, ca halvt så stor som DK og med lidt over 3 milioner indbygger, er måske ofte en lidt overset del af Storbritanien. En tur kan med stor succes starte i den engelsk by Liverpool og derfra ned til den fantastisk by Conwy, hvor en af de største en Kong Edward I´s borge fra slut 1200 tallet stadig sætter et uforglemmeligt indtryk. Smukke Snowdonia skal ses – enten via lange vandreture hvis man er til det, eller med en fantastisk tog tur op på højderyggen. Fra Snowdonia kan også ses, i klart vejr, øen Angelsey, der absolut også er et besøg værd. Og alt sammen kun “et stenkast” fra byen Caerfon, hvor prins Charles holdt sin berømte tale på Walesisk i 1969 (hvis der er nogen der har set “the Crown”) og hvis fæstning også er imponerende smuk. Afslutningen kan evt være i Cardiff, hvor bl.a “the big Pit” uden for byen bør besøges. en af de største kulminer i Wales, og også derfra at et slaggerbjerg lavede jordskred i drømte 116 børn og 28 voksne i 1966. Stedet giver også et dybt indtryk af hvordan arbejderklassen havde det i den periode.

Jeg håber at I vil nyde en lille foto serie fra mit besøg i Wales i 2016 – jeg havde dog ikke en så god smartphone på det tidspunkt, så jeg beklager kvaliteten….
Wales for forøvrigt også nogle fantastiske strande…:) 🙂 🙂

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.