Sommer i Canada og Alaska

Sidste sommer var jeg så heldig at have en tur i vel noget at det smukkeste landskab man kan forestille sig. Turen gik til de smukke Rocky Mountiens i Canada og så lige et krydstogt op langs Alaskas kyst også. Det var et fantastisk natursceneri som nok er svært at finde i det omfang andre steder. Jeg håber at I vil nyde lidt fotos fra turen 😀 Billederne er alle taget fra Calgary mod Vancouver – en fantastisk og meget anbefalesværdig rute. Alle fotos jeg lægger ud er taget med min mobil.

2 comments

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.