Sommer i Chiang Mai

Denne sommer har jeg en del ture i Europa, men jeg valgte at fylde hullerne ud ved at være hjemme i Chiang Mai. Den beslutning er helt klart den bedste jeg har taget i år 🙂 Det har selvfølgelig været lidt dyrt, men det har absolut været det hele værd.

En anden beslutning jeg har taget denne sommer er at jeg ikke vil være tyk, så jeg har ændret min livsstil en smule, spiser mindre, stoppet med snacks og har indtil videre tabt ca 10 kg – så jeg er nu nede på kun 94,5 kg – det har jeg det bare super godt med 🙂

At være i Chiang mai som jeg virkelig elsker meget højt, at være hjemme med min hustru i vores eget – dog lejet – hjem kan heller ikke måles i penge.

Som flere måske har lagt mærke til, så er jeg ikke vild med turist delen af byen, men fortrækker vest byen med shoppingscenteret Kad Suan Kaew og Huay Kaew Road som center. Og husk at shoppingscenter i Thailand også er der hvor man spiser, hygger sig, drikker kaffe og går en tur 😀 simplethen dejligt indendørs byliv.

Min livstil peger stadig i retningen af at arbejde som rejseleder med historie som motivation. Inden så mange dage tager jeg tilbage til europa og har lidt jobs i Skotland, vores info weekend i København og Vejle samt et krydstogt til Canada & Alaska, Nordengland og så lige de Baltiske lande inden jeg kaster mig over Kina, Laos og Cambodia…..Og derefter er der afslapping i Chiang Mai – dog lige med en enkelt ferie i Japan for hustruen og jeg 🙂

God Sommer til jer alle 🙂 🙂 🙂

Når jeg nyder liver i Harri Fitnesscenter, Kad Suan Kaew, Chiang Mai

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.