Gode Gamle York

En af mine absolut favorit byer in England er helt klart York. Byen har noget afslappet og hyggelig over sig, som jeg ikke syntes findes i så mange andre byer. Men det kommer selvfølgelig an på i hvilken sammenhæng man besøger byen, om det er i start eller i slutningen af en tur, som er den måde jeg typisk oplever byen på. Personligt syntes jeg at York er det perfekte slutpunkt for en rundrejse i Nordengland. Byen er god til både grupper og rejsende på egen hånd.

York citywall

Byens fantastisk og velbevarede bymur, Katedralen, de gamle snævre gader og de mange serveringssteder plus beliggenheden i Yorkshire med busforbindelser til mange interessante steder i området, bl.a RAF museum så er der virkelig nok at få tiden til at gå med i en lille uges tid, specielt hvis man er lidt historienørd. Et must er selvfølgelig også deres Vikingsoplevelse ved Yorkvik Vikings der er et super spændene besøg. Det kan anbefales at købe billetter online før ankomst.

South Gate

Jeg har sat en lille video sammen en bl.a udnævnelsen af ny Lord Mayor, som de får lavet en lille ceremoni ud af ….hvilket jeg jo syntes at meget chamerende 🙂

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.