Klar til sommerens felttogter

Det er ved at være tid til at rette blikket mod Europa…..mod sommerens jobs. Fra Januar har jeg haft 1 Sri Lanka, 4 Vietnam og 2 Japan ture og her til sommer venter der et super spændene program. Jeg må indrømme at jeg ikke ser det som et job – men som noget jeg ligesom er født til at gøre…som et behov jeg har for at svinge sværdet, der nu er blevet til at sige en masse ord i stedet – man bliver jo ikke yngre…

Denne sommer starter mit felttog blødt i København og Randers med lidt præsentation om Kina hvorefter jeg tager en lidt hurtigere vej end Kimbrerne til Toscana – selv om det måske ikke er miljø rigtigt så er det nu engang hurtigere end det er at gå hele vejen.

Fra de fjerne Kimbrer og senere italienske renæssance kunstnere går turen videre til Nordengland, med den dejlige rute langs Hadrians Mur og tid i den evige stad York.

Hvis jeg skal tro min DNA test så har en del af mine forfædre også hygget sig rigtigt meget i det baltiske område, så det er selvfølgelig lige oplagt at tage et par ture til de Baltiske lande inden jeg tager hjem til Chiang mai igen for en kort bemærkning 🙂 🙂

Der udover kommer der også en del Skotland, en enkelt Canada & Alaska tur, en enkelt Irlands tur og så lige lidt mere England inden jeg skifter spor og tager til Kina 🙂

Generelt en god sommer der 100% stimulere min historiske interesse og mine DNA´s indbyggede ruter…..:)

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.