Ønske turen Nordthailand – Vietnam

Pt er jeg i gang med 4 rundrejser i Vietnam – det er den klassiske Nord til Syd som er en fin tur uden den store dramatik. Men hvor jeg dog savner nogle bjerge og nogle forskellige etniske grupper.

Vietnam generelt har selvfølgelig et vildt spændene liv som oplevelses på Nord til Syd turen, men når man har rejst en del i Asian, hvilket jeg trods alt i al beskedenhed har gjort de sidste ca 19 år, så må der godt være bare lidt mere krydderier på bollerne.

Smukke Nordthailand

Min ønske tur til Nordthailand – Vietnam, som jeg varmt kan anbefalde vil være omtrendt sådanne:

Fra DK til Chiang mai over Bangkok med Thai airways. Chiang Mai er perfekt til at have base og fra et dejligt hotel i byen kan der let findes fantastiske oplevelser på dagsture bl.a Thailands højeste bjerg Doi Inthanon plus et par andre super smukke national parker samt landsbyer beboet af forskellige etniske grupper. Og Byen har jo et fantastisk udvalg af lækker restauranter hvis man ved hvor man skal kikke.

Derfra så til Ha Noi i Vietnam og bor selvfølgelig i den gamle bydel, som er unik og absolut fantastisk. Man kan gå rundt til faktisk det mest vigtige at opleve i byen og så selvfølgelig lige et 2 nætters krydstogt fra Haipon havnen ud til de smukke Ha Long og Cat bai bugter. Vietnam kan så sluttes af med at ophold i Mai Chau eco resort en ca 3 timers kørsel sydvest fra Ha Noi. og så tilbage til Bangkok og København med Thai fra Hanoi 🙂

Turen kan evt også udvides med et besøg i Sa Pa i Nordvietnam, selv om det er ved at være meget overrendt. Men generelt er historien i området fantastisk og naturen helt i top. En tur for folk der sætter oplevelser i højsædet og som er selvhjulpne.

Chiang Mai alene eller Nord Vietnam alene er absolut også muligt 🙂 Personligt ville jeg der vælge Nordthailand 😀

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.