19 år på farten, fra metal-dragens til jord-grisens år

Her til marts er det 19 år siden jeg startede i rejsebranchen og spændt startede på Bali som ny rejseleder. Jeg havde forladt mit ellers perfekte job som projektlederassistent på Bornholms middelaldercenter. hvorfor jeg gjorde det er jeg faktisk aldrig blevet helt sikker på….Men det skete og nu 19 år efter er jeg stadig i samme job. om jeg så er blevet god til det, er jeg ikke sikker på.

Ofte savner jeg de maskuline aktiviteter, at have rustning på og slå ligesindet folk i hovedet med sværd eller økse…..en ret dejlig aktivitet. Men nu er jeg i dette job og der bliver jeg nok nødt til at være i det stykke tid endnu. Ikke forbi jeg brænder for at være “curling rejseleder” for turisterne, som mange turister forventer, men fordi jeg brænder for at fortælle om historien og for at lære om historien selv.

Forhåbentlig kommer ender jord-grinsens år med noget godt………..

Et rigtigt godt grisens år til jer alle 🙂

One comment

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.