Landet af de indre smil

Da jeg flyttede from Odense til Indonesien i Marts 2000 havde jeg ingen ide om hvad jeg ville møde overhovedet. Min rejseerfaring strakte sig til et par teater ture til ireland og Chicago, USA og ellers lidt familie ture som barn til Norge.

Jeg forstillede mig alt lige fra at skulle sove i en jungle til faktisk alt hvad det ukendte kan skabe af fantasier, begejstring og frygt . Faktisk er jeg nu glad for at jeg ikke vidste hvad jeg gik ind til, det har 100% gjort oplevelserne meget mere spændene og mere lærerige.

I 2003 eller 4 begyndte jeg så at arbejde i Thailand og der er jo så her jeg stadig opholder mig, når jeg ellers er hjemme, hvilket jeg ikke er så meget, da mit job jo tager mig rundt i forskellige lande i Asien og Europa, plus lige en gang i mellem USA eller verdenshavene på krydstogter.

Ofte forsøger jeg at gøre med mig selv hvad det er ved Asien der gør at jeg flere gange er flyttet her fra, men altid flyttet tilbage igen. Hvad er det der gør at jeg fravælger det danske sikkerhedsnet og foretrækker at leve på en lidt mere usikker måde. Det første er uden tvivl friheden. I denne tid bliver frihed ofte næsten synonym med demokrati, men for mig er det lidt anderledes. For mig er friheden at være der hvor jeg smiler inden i – at gøre det der skaber smil inden i – at leve og at være menneske….

Og der passer specielt sydøst asien bare perfekt til mig. Vejret, maden og ikke mindst menneskerne giver mig et stort indre smil….:)

Et stort nytårs smil til alle jer her fra Chiang Mai 😀 😀 😀


Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.