Den indre Kriger

Det runde skjold føles let, men stærkt, og passer perfekt i størrelsen til at beskytte det meste af overkroppen. Øksen var afbalanceret og hele kroppen føles om en organisme. Selv sværdet hænger som en fast kropsdel på skjoldsiden. Øjne der kigger ud over horizonten, lunger der fyldes med frisk, sund og livsgivende luft. Jeg mærker blodet gennem mine åre og den maskuline del får lov til at leve….Jeg er krigeren…jeg er manden…Jeg har frihed…Jeg lever…

Sådan visualiser jeg ofte mig selv når der skal kigges fremad. Et nytår er lige på trapperne og for mig, i det nye år, er det vigtigste, at være ærlig for mig selv… ikke at forsøge at være noget som jeg ikke er…

Jeg forsøger ikke at planlægge noget som jeg dybeste inde godt ved ikke passer til mig. er det så altid det “fornuftigste” jeg vælger….ikke nødvendigvis, men vi skal vælges vores kampe med omhu og jeg vil ikke kæmpe imod min nature …ikke kæmpe imod min indre kriger…hvis formål er at sprede glæde.

I det nye år er kontakten til min fysisk i højsædet sammen med mit job selvfølgelig – Mit hjem og min familie og mine venner….

RIGTIGT GODT NYTÅR
TIL JER ALLE

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.