Delfiner & Blåhvaler

Et absolut must på Sri lanka er en hvalsafari……Det er simplethen så ubeskriveligt fantastisk at se disse gamle kæmpe komme op til overfladen og give sig sig en ny forsyning af frisk luft…og tit kommer der lidt definer med i købet på vejen der ud eller på vejen tilbage igen.

Vi sejler altid ud fra havnen Mirissa, det er efter min mening den bedste placering. Skibene sejler klokken 07:00 men altid bedst at være der ca klokken 06:00 så man kan få de gode pladser 🙂 og faktisk hvergang bliver jeg kraftigt forbrændt da turen er så spændene at jeg bare ikke kan få mig selv til at gå i skyggen, med mindre jeg ikke har fået en af de gode pladser på øvereste fordæk…:)

Nyd den lille video her der med lidt delfiner og verdens størreste pattedyr…Blåhvalen 🙂 🙂

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.