Turen til Mai Chau

Denne tur er i samarbejde med Risskov Rejser

Trafikken i Vietnam er altid en interessant størrelse. I de større byer lære man hurtigt at begå, lære hurtigt at ingen er mere end andre i trafikken, med mindre de er meget rige og har store biler, eller de er taxier. Sidst nævnte er nok meget globalt. Ude på lande vejene skal man lige igennem nogle gange før det bliver helt almindeligt med trafikformen

Efter endnu en super dejlig frokost forlod vi Hanoi og kørte vest på…faktisk sydvest – og vi kom igennem de nye dele af Hanoi der minder rigtigt meget om Bangkok i byggestil og sikkert også i levestil. De første 45 minutter gik hurtigt, der efter begynder bjergene at komme og dermed også den facinerende del, der gælder for det mest af fastlands sydøst asien – når vi kommer ind et bjergområde, skifter den etniske sammensætning, levevis, religion og byggestil ofte markant. I dette område har vi på vej ind i primært Lac, Hvide Thai og Sorte Thai´s område. Alle taler selvfølgelig vietnamesisk. Men Thai folket tæller f.eks stadig på Thai og der er også mange mindre eller større fraser, hvor deres Thai oprindelse stadig kan genkendes.
På vej mod Mai Chau
Afstanden fra Hanoi til Mai Chau er ca 139 km og det er helt normalt at det tager ca 4 timer. Det skal man altid være forberedt på i Vietnam – kørsel tager tid, til gengæld er underholdningsværdien helt i top.
Ved ankomst til Mai Chau Ecolodge er vi faktisk ved at være beruset af det ekstremt smukke landskab. De modkørende lastbiler, busser og små motorcykler i forskellige vejbaner er for længst glemt. Nu køre hjernen mest i “WOW hvor er vi heldige at vi kan opleve dette landskab”
Ret pænt landskab
Udsigt til Mai Chau Ecolodge
Området er perfekt til rolige vandreture og hyggelige cykle ture – mere om området, de etniske grupper, byggestilen og meget andet næste gang……..

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.