På tur Chiang Mai – Hanoi

Screenshot 2018-10-01 20.15.34

 Denne tur er i samarbejde med Risskov Rejser

Denne gang går turen fra vores hjem i Chiang Mai til Hanoi. Turen er lidt anderledes da det kun er Apple og mig afsted – ingen gæster…..Så nu kan der blive lidt mere tid til at fordybe sig i Nordvietnam….hvilket jo altid er en chance man aldrig skal lade gå fra sig. Jeg har kørt rundrejser i Vietnam siden 2006 og kender jo noget til landet. Men det er altid en anderledes indgangsvinkel at komme sammen med hustruen, og det er altid sundt at se anderledes på vante situationer.

Vi starter i Hanoi – Vietnam’s hovedstad, der om nogen byer, summer af liv, byen har næsten hver kvadratmeter overrasker af mangfoldighed.

2 timer og 20 minutter efter at vores direkte fly fra Chiang Mai landede i Bai Noi lufthavnen,  havde vi afsluttet vores frokost i hjertet af det gamle kvatere. Og da vi jo nu er i Hanoi så skulle vi have byens national ret “Cha Ca” der er en helt fantastisk fiskeret.

Derefter har det ud og gå maden af igen….det var en ret stor og vildt lækker portion vi fik – og meget billigt også…

Nu kom vi jo p en søndag og for nyligt begyndte man i Hanoi at spærre trafikken omkring Hoan Kiem søen, så folket rigtigt kan ud og hygge sig – det gør de absolut…

Hanoi er ubeskrivelig livsbekræftende……:D 😀 😀 næste stop bliver Mai Chau der har et noget andet indhold……

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.