Belle Villa – sjælens helse

Siden 2005 har vi elsket at besøge Belle Villa i Hang Dong området lige øst for Chiang Mai.  Det tager ca 45 minutter fra vestbyen og forvandlingen er fantastisk. Belle Villa ligger blandt smuk jungle, der bliver afbrudt at små landsbyer, typisk befolket af forskellige bjergstammer samt afbrudt af forskellige tema resorts der ligger gemt et stykke fra vejen.

zD2Dgle5SpuEcOtMNdIxlQ

Belle Villa består af et hotel, en lille landsby af Tema huse der ofte er købt af folk fra enten Chiang mai eller Bangkok. Husene, der hver dag bliver serviceret af Belle Villas personale er alle bygget i samme stil, har charmerende haver og et hus sælges for ca 5 millioner bath, ca 1 million dkk.

Fugle og plante livet i dette område er intet mindre end fantastisk. Jeg er hverken botaniker eller ekstremt fugle intereseret, men jeg genkender noget smukt når jeg ser det og forstår at nyde det samtidigt.

Mens jeg skriver dette kommer de fascinerende brøl fra en gruppe elefanter fra et sted i junglen. Tæt herpå ligger Patara Elephant farm, som er et at de elefant steder jeg absolut aldrig vil have dårlig samvittighed med at bruge. Der er styr på elefanternes rettigheder og de bliver ikke presset som man ser det på så mange populære turist steder.

Bag ved hotellet skære en lille landevej sig igennem junglen og op over bjergene, perfekt til at køre afsted på en lejet scooter. Pludselig er man virkelig på landet og blandt mange forskellige etniske bjerg stammer, der god lever som almindelige farmers primært med frugt og grøntsagsproduktion.

Vi skal nu tilbage til Chiang Mai og vores næste stop bliver Nordvietnam…..

ROjKYD%STzmDHfvnxIQaZg

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.