Smukke Chiang Mai

Hvornår man skal besøge Chiang Mai er altid et åben spørgsmål, hvor svaret beror den hvad den enkelte rejsende definere som værende vigtigt. Et meget typisk spørgsmål er “er vejret godt” – Her er jeg af den klare holding at der ikke findes dårligt vejr, kun dårligt påklædning, medmindre selvfølgelig vi taler om en naturkatestrofe.

Jeg elsker regntiden i Nordthailand, alt er grønt, fuglelivet er fantastisk men selvfølgelig skal man som rejsende være forberedt på at programet skal ændres da man jo kan rende ind i kraftigt regnvejr. Rejser i regntiden er for dem der ønsker at rejse langsomt og som er ok med at skulle slappe af og bare være til.

Doi Suthep view from home

Der ud over så er Chiang Mai altid klar med kæmpe kulinariske oplevelser – maden er simplethen uovertruffet og absolut fantastisk….. Som mange andre steder i verden så oplever mad-scenen i Chiang Mai stor indflydelse fra Kokke og andre mad entusiaster der har rejst eller boet i andre lande, og taget en del af andre kulture med. Dette både inden for Kaffe, hvor Nordthailand virkeligt er godt mad, men også i ren Japansk, Koreansk mad og i fusionsmaden. Jeg har endnu ikke mødt bedre Pizzaer end hvad der fåes på udvalgte steder i Chiang mai….Dertil kommer selvfølgelig de tradtionelle retter fra Nordthailand der simplethen bare sparker benene væk under èn, hvis man går ud med forventningen og en unik smagsoplevelser. Og det behøver absolut ikke at være dyrt. Nogen af de bedste steder vi går ud og spiser er Foodcourt i shopping centeret Kad Suan Kaew……Der er absolut 4 stjernes mad.

IMG_0099 2.gif

IMG_0104.jpgIMG_0106.jpg

 

Håber at I har lyst til at opleve Chiang Mai ……:D 

IMG_0095

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.