20 år der gik ….

Så er det ved at være tid til at kravle op over de 48 år og det er altid,for mig, stor underholdningværdi ved at kaste blilket tilbage. Og det er jo ikke “kun” mennesker vi har mødt, ting vi har lavet og arrangementer vi har skabt, der dukker op. Det er i høj grad  de valg vi har taget der har skabt den pågældene situation vi er i nu, samt selvfølgelig de mange mennesker der har inspireret, påvirket og bevist eller ubevist hulpet med at skabe muligheder.

Det gode livet er jo at vi aldrig ved hvad der sker undervejs inden vi på et tidspunkt drager bort til intetheden eller hvad der nu venter.  Men jeg var lige tilbage ved tiden da det var brynjer, hjelme, sværd og kamp der var centrale ellementer af hverdagen – jeg tænker her selvfølgelig på midt og slut 90èrne i Odense og på Bornholm. Oprindelsen til aktiviteterne begyndte selvfølgelig meget tidligere med enten åbne eller skjulte interesser.

37

For mig fandt jeg både muligheden for indtægt og en stor person gevinst, ikke mindst ved mit job på Bornholms Middelaldercenter – alt drejer sig om fortælling af en historie…..Og det er vel i bund og grund det vi alle gør – måden vi klæder os på – vores tanker – alt udgøre en historiefortælling der aldrig bliver færdig.

I dag lever jeg så af at rejse rundt i verden med rundrejsegæster og fortælle historier og hvem ved måske den nordiske historie og den nordiske fortid igen kan blive min fremtid som den dog også er denne sommer hvor jeg arbejder meget i England, Skotland og de Baltiske lande …….

God Sommer 🙂 🙂 🙂

 

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.