Nha Trang, Vietnam

Lige en lille hilsen til Folket fra Nha Trang, Vietnam, byen der har både lidt mystik og moderne skyskraber-hoteller og et hav af forskellige restauranter med god mad fra det meste af Østen og Vesten.

Byen har ca 560.000 indbygger og ligger ca 188 km fra Dalat i det centrale, og super spændene, højland, ca 432 km fra Ho Chi Minh City (Saigon) og ca 1297 km fra hovedestaden Hanoi.

Nha Trang historie er den dybe sydøstasiatiske med rødder i Hinduisme og har den klassiske mix af Hindu-Buddhistiske blandet med Kinesiske Konfuisme og Taoistiske tanker der så er blandet godt sammen med god gammeldags forfædredyrkelse og åndemaneri. Der til kommer som sagt så en lækker og professionel turisme sektor men mulighed for temaland (Vinapearl), dags-lange sejlture til lækker små strande med gode snorkling muligheder.

Tidligere var det Champa folket der beboede denne del af Vietnam. Og byen var kendt “Ya Trang” og et udskibningssted for bl.a Sandeltræ, et træ sort der var meget vigtigt i den Hinduiske verden da olien fra Sandeltræ blev brugt til livsgivende ceremonier. I dag bruges Sandeltræ i Vietnam mest til at tage “duften” efter oversvømmelser. Man tager småstykker Sandeltræ og brænder dem til de gløder – røgen tager den mugne lugt.

I 1698 bliver området indtaget af Viet folket og bliver en del af datidens Vietnam. I nyere tid kom byen på landkortet da de var vært for Miss Univers i 2008 og Miss earth i 2010. Derfra er det gået meget hurtigt at udvikle området til en stor turist destination med ret stor held. Absolut et besøg værd

🙂

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.