England på den klassiske måde

At besøge England kan give mange forskellige associationer – for nogle er det Stonehenge, andre scener fra de klassiske engelske film og serie, for andre igen, de engelske borge og deres Angelsaxiske-normanniske oprindelse.

For mig er det nok lidt af det hele – selv om sydengland vest for Cornwall ikke helt har den friske keltisk stil som begynder i Wales og  bliver stærkere når man kommer til Irland og aftager ganske lidt i Skotland.

For historien så er det et eldorado – som historien om Churchill’s rolle i sejren over Monmouth oprøret i 1685 til salget ved Blenheim, Bavaria den 13 august  1704, hvor efter Churchill familien fik bygget paladset Blenheim. Der ud over selvfølgelig historien der rækker ihvertfald tilbage til slutningen af sidste is, til de nye teorier om Stonehenge, op til Anglerne og Saxerne, Normannerne og nyere engelsk historie med Tudors, Ostindisk handels company, hvorfra jo også The Hudson Company stammer fra – en tid der forandrede vores verden.

Jeg har sat lidt fotos sammen med lidt video, som jeg håber at I har lyst til at kikke lidt på 🙂 Og jeg kan absolut anbefalde en tur til England 🙂 🙂 🙂

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.