Sommer på vej

At tiden bare flyver afsted er jo ingen nyhed selv om det, lidt på linje med vinterens sne og jul, kommer som lidt af en overraskelse for mange af os. Tidens tand kommer til os alle og selv om tænker os selv som 25 år, så er vi nødt til at anderkende den realistiske alder for at tage godt vare på os selv.

Men der skal jo også tjenes penge og livet må aldrig gå i stå, sådan er de fleste af os nok nødt til at tænke. Så nu går tankerne både på næste sommer og ikke mindst på de næste år frem. Efter jeg er begyndt at arbejde for Risskov Rejser så er vores liv blevet meget mere stabilt, hvilket har en fantastisk indflydelse på vores fremtidsplaner.

Først er der lige en dejlig afslapping her hjemme i Chiang Mai, så lige en Vietnam og en Kina tur – et par rigtigt spændene ture forøvrigt 🙂 Og derefter går jeg i kast med den dejlige nordeuropæiske historie som jeg virkelig elsker meget dybt. Det bliver primært England, Skotland og Norge der er på sommeren program, foruden at jeg også skal følge min dejlige storsøster op til alters – en meget stor ære 🙂 🙂 🙂

Men jeg ser virkelig frem til at formidle den nordiske historie – godt med keltisk, germansk, viking og normannisk historie 🙂

Jeg har sat lidt fotos sammen fra tidligere ture til Irland 🙂 Jeg håber at I har lyst til at se den 🙂

p style=”text-align: justify;”>

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.