2017 – fuld fart fremad

Jeg må sige at have fået en super god start på 2017. Det gamle år blev afsluttet med et helt fantastisk dejligt besøg af min kære søster og svoger i vores lille hjem i Chiang Mai. Planer blev lagt og vi køre nu med en fed 2 års plan, hvis detaljer vil følge på et senere tidspunkt 🙂

Der skal heller ikke lægges skjul på at jeg er super glad for mit arbejde ved Risskov Rejser, det er simplethen bare noget der duer 🙂

Som vel de fleste af jer kan genkende, så er livet en kontinuerlig udvikling hvor hver erfaring og oplevelse er med til at skabe vores fremtidlige muligheder, og ikke mindst med til at støbe fundamentet hvormed vi ser vores muligheder. Tolerance og Kærlighed giver muligheden for at se ud over muren og gribe muligheder som vi måske ikke lige har set komme.

Næste sommer har Apple og jeg været sammen i 12,5 år så det skal fejres lidt mens vi er i Danmark 🙂 Til Marts har jeg været i rejsebranchen i 17 år – og kan vel godt tage 17 år til hvis der ikke dukker andet op 🙂

Indtil da er der lige 2 Sri lanka ture, 2 Vietnam tur og 1 Kina tur der skal afsluttes med fuld power – derefter kommer der et super spændene sommer program med bl.a Nordkap, Skotland og nok også England og måske et par lande mere 😀

Men glædelig 2017 til jer alle 🙂 🙂 🙂 Må livet være med jer 🙂 🙂 🙂 

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.