En smag af hverdag

Efter en super dejlig rundrejse på Sri lanka er jeg hjemme i Chiang Mai igen. Jeg har nu 4 uger tilbage inden jeg starter på job igen. Det er denne gang intet problem at der ikke er nogen jobs før midten af December, da jeg virkelig havde brug for at få smagen af en hverdag igen.

Min hustru går på Sy – Designer kursus om formiddagen, hvor jeg så har tid til at forsøge at sannemsætte nogle ture der måske vil kunne blive til virkelighed – samt selvfølgelig at se en masse dokumentars både på Netflix og Youtube, hvilket nok er der det mest af tiden går 🙂 Alfa og Omega i mit job er jo at have så meget viden som muligt.

Derefter mødtes vi i Fitnesscenteret, hvilket er rigtigt godt, da jeg må indrømme at jeg havde mistet motivation til at trænne hen over foråret samt sommeren, så jeg er ikke helt tilfreds med fordelingen på min krop – og så er der jo kun en ting at gøre – prøve at brænde noget fedt 🙂 🙂 🙂

Vi har også tid til at medvirke i det lokal temples aktiviteter bl.a til Yi Ping festivalen, hvor  vi i stedet for at sætte Loy krathons ud i vandløbene, deltog i en Buddhistisk messe part 1. Part 2 kommer den første december hvor jeg bliver, måske, den eneste indvandrer der kommer til at donere munkerobe til nogen af de højtståndene munke, ved en meget stor speciel cermoni der løber af stablen der.

Uden at jeg er specielt religøs, så kan jeg godt opleve og have fordel af det meditative stemning der ofte er ved de Buddhistiske messer. Jeg mener at det er godt med mellemrum lige at lade sig selv synke ind i sig selv.

Dertil kommer jo at vi har tid til at besøge en masse venner og familie, og ikke mindst også at få besøg af samme 🙂

Året er også snart slut og hvad næste år vil bringe kan kun tiden vise. Men sansyndeligvis kommer der en del ture til Vietnam, Sri Lanka og Kina, samt en del ture til lande i specielt Nordeuropa 🙂

En viunderlig vinter til jer alle 🙂

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.