Borge, Mosel-vin og Spændene DNA

Så er jeg tilbage efter en af de lidt mindre ture i Europa, men absolut en super spændene tur. Vi kørte den noget lange vej til landsbyen Alken  ved Moselfloden. Foruden at de jo har en masse vin der er beliggende på de stejlste vinmarkeder i verden (65% stigning) så er der jo en fantstisk historie i området hvor Keltere, Rommer, Franker, Germaner og ikke mindst det Tysk-Romeske kejserige samt den Franske revolution har sat sine mærker. Faktisk så har en meget stor del af den Europæiske historie sat sit mærke i dette område.

Et af de historiske højdepunkter er uden tvivl Burg Elzt – ubeskriveligt fasinerende på alle måder 🙂

For mit eget vedkommende så har denne periode også budt på interessante nyheder. Hvoraf den største uden tvivl er mine søskende og jeg er 69% europære og 31% indfødt amerikaner 🙂

Vi ved pt ikke hvem, hvor og hvornår der har beriget os med denne DNA, men det er da pragtfuldt at tænke på. Det vil måske være en god ide for mange at få taget en DNA test og få nogle spændene overraskelser 🙂

I forvejen føler jeg mig ikke specielt meget som dansker, men meget merer som borger i verden, en borger som for hvem frihed er noget af det vigtigske 🙂

Jeg er er ved at gøre mig klar til mine 2 sidste ture i Europa, Baltikum og Sydengland – I slutningen af August er jeg endelig hjemme igen ved min elskede hustru og vores viunderlige hjem i Chiang Mai …:)

2 comments

 1. Hej Brian.
  Bente og jeg takker for samværet på turen. Du er en fantastisk dygtig guide og fortæller spændende og levende om både nutid og fortid.
  Oven i det har du et fantastisk og smittende humør, der giver en god stemning.
  Vi ønsker alt det bedste for dig og din hustru i fremtiden.
  Mange varme hilsner
  Bente og Kurt

  Like

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.