Sommeren 2016 – Det europæiske togt

Sommeren 2016 er den første sommer hvor jeg arbejder på kontrakt i stedet for fuld freelance. Et arbejdsmæssigt expriment der aldrig kunne gå helt galt. Dog viste det sig nok at være lige lovligt mange jobs i Europa (det er dog selvfølgelig altid gode at have jobs) og dermed alt for lidt tid for mig hjemme ved min super dejlige hustru og vores super dejlige hjem i Chiang mai.

Det viste sig også at det var for dyrt at være i Europa, så der var ikke meget tjent ved at tilbringe meget tid i Europa, selv om der jo i disse tider nok er alt for meget der bliver målt og vejet efter underlige standarter der ikke alle nødvendigvis rammer særlig godt i virkeligheden.

På den anden side så kan det dog aldrig betale sig at fortryde noget, da ligesom at gå rundt og være bange for noget, ikke har nogen positiv effekt på noget. Det skal så ikke sammmenlignes med at lære fra erfaringerne.

Sommerens togt gik først til Malta, derefter en forrygende god tid med Familie og venner, så var det et krydstogt i østersøen, derefter 2 gange tur til nordkap – aldrig har jeg kørt så meget i bus og aldrig har jeg taget så meget på af ren inaktivitet som på disse ture. Derefter en tur til Wales, hvor jeg fik mulighed for at lufte min jernalder og middelalderhistorie (måske mest til fornøjelse for mig selv)

Nu er jeg så nået til det dejlige punkt i planlægningen hvor jeg har min billet hjem til Chiang mai og mit one year visa til Thailand skal hentes på Fredag. Hvorefter jeg lige tager på lidt job i Sydtyskland, Baltikum og Sydengland før jeg vender næsen hjem.

De næste par dage står dog på en 100% viunderlig tid med fantastiske venner og familie….:) 🙂 🙂

Jeg har endnu ikke posted nogle fotos fra Wales, ……men her kommer de 🙂

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.