Statsledere & Babyskildpadder

Sri Lanka er en af mine “faste” arbejdssteder, hvilket jeg absolut er 100 % lykklig for. Øen der er på størrelse med Ireland er et grønt paradis, og har et fantastisk og meget unik samt velbevaret dyreliv.

Starten af turen var præget af besøg fra Præmiereministeren fra New Zeeland, der var meget stolt over at kunne præsentere en hjælpepakke til små mælkeproducenter på den nordlige del af øen samt nogle massive demonstrationer mod alkohol. De sidste nævnte bragte tanker hen på USA i slutningen af 1800 tallet hvor der er var store demonstrationer mod alkohol, der jo tilsidst førte til forbudstiden. Men så galt går det nok ikke på Sri Lanka. Der er i hvertfald ofte run på de mange små sprutbutikker, hvor flaskerne bliver langet ud af det lille hul i de tætte tremmer der dækker facaerne på butikkerne.

Foruden at det var en helt fantastisk tur med en fantastisk gruppe, hvor af nogle af gæsterne var langt over fantastisk….så var en af de helt store oplevelser at se en lille gruppe baby skildpadder kæmpe sig vej ud i det Indiske Ocean. Det forgik jo så om dagen, fordi vi havde doneret nogle penge så de ville slippe den fri 🙂 men det må betragtes som en god gerning anyway …..:)

Der var selvfølgelig også lige vores lille husdyr de sidste par dage på stranden, en fin lille Landmonitor, der tilsyndeladene var god til at fange rotter, og derværre godt kunne lide dem møre, hvilket ikke altid lugtede lige så godt som ris og karry….:)

Jeg håber at I vil nyde et par photos fra turen….:)

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.