Nyt Job, same-same but different

Her, de sidste dage af 2015, sidder jeg og vrider karkluden til årets sidste forbrug, mens tankerne går lidt tilbage til året der gik, for nu at bruge et meget brugt udtryk.

Vi flyttede tilbage til Thailand fra Danmark og jeg vendte tilbage til mit gode gamle job som Rundrejseleder,som jeg havde forladt i nogle få måneder. Jobbet, der jo er det absolut bedste job som jeg kan tænke på …og som jeg kan have en rimelig fornuftig succesrate i også.

At leve i Danmark har dog været meget lærerigt og selv om min indkomst, da jeg havde fast arbejde, var lille,  så var den dog så fast som en indtægt nu engang kan være.

Så tilbage til gode gamle Chiang Mai tænkte jeg at ideen med fast indtægt måtte kunne forkomme selv i et job som rundrejseleder med arbejdsplads lidt over hele kloden. Og et godt selskab besluttede sig for at give mig denne chance.

FullSizeRender

Så fra 22 februar er jeg fast ansat ved Risskov Travel Partners, dog ikke hele året i første omgang, men for en stor del af året. Så der bliver stadig 1 eller 2 måneder hvor jeg kan arbejde for et andet selskab og 1 månede (december) der vil være fri til egne aktiviteter. Men vi arbejder på at det skal være en 11 måneders ansættelse hvert år.

Det giver gode muligheder for at lave langstidsplanlægning både for mig og for firmaet, som har mulighed for at bruge mig mere i sparrings og produktudvikling også.  samt jeg får mulighed for at udforske og arbejde i  flere lande end jeg gør allerede.

Så det ser bare super godt ud og jeg glæder mig rigtigt meget til at komme igang med mit gode gamle job, i en lidt ny vinkel….Same-same, But different.:) 🙂 🙂

ET FANTASTISK GODT NYTÅR TIL JER ALLE……

IMG_2451

 

2 comments

  1. Godt nytår til dig og din kone. Til lykke med dit nye job. Du er jo en fantastisknrejseleder. Mange hilsener, Tove Sporring

    Like

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.