En verden af Smil

At smile, er jo, som alle ved, et af de mest positive krogssprogsmuligheder som vi mennesker har. Ikke som nogle aber, og hunde, hvor det at vise tænder er knapt så positivt, så har vi mennesker den helt fantastisk mulighed, at vi kan vælge at trække lidt i et par muskler og få vores ansigt til at være en ambasadør for en god behagelig følelse.

Der bliver jo så smilet mere i nogen verdens dele end andre. Nogen vil måske mene at der er mange steder hvor der ikke er noget at smile over, og andre igen at selv et menneske med de ondeste hensigter måde smiler og ler ved speciele lejligheder.

Jeg har også selv lidt letter til smilet når jeg sidder her i Chiang Mai, Nordthailand og kigger på de smukke bjerge fra mit hjem, Sydøstasien der måske er den verdensdel hvor der bliver smilet mest ..:)

Nogen bliver overrasket når de rejser i Vietnam, Indonesien, Thailand eller andre at landene herude, hvor de kan møde mennesker der ikke har meget materialt, men som smiler over hele femørenen. Man behøver ikke at være rig for at besidde smil…..Smil skaber de små gode glæder i hverdagen, og kan gøre en hård dag god…..og ikke mindst i en tid hvor fanatisme og terrorismte fylder meget i nyhederne så er det endnu vigtigere at vi smiler og også smiler til folk som vi måske ikke regner med at vi har meget tilfælles med……Jeg kan kun sige PRØV DET….:) 🙂 🙂

20151109_205331
Et vidunderligt par fra Hoi An, Vietnam. Her i 2015 er manden 92 og hun er 85 år….:)

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.