Tilbage i fantastiske Chiang Mai

Så kom dagen hvor jeg kunne gå ind af den lidt slidte hovedeindgang til Lanna 3, service apartment. Det er stedet hvor min kære hustru og jeg, op til flere gange har forsøgt at flytte fra. Det er også lykkes rent fysisk, men rent mentalt så havde vi aldrig rigtigt forladt denne fantastiske bygning.  Vi har flyttet rundt mange gange inde i bygningen, flyttet til Hua Hin, Bangkok, Koh Chang og til Danmark, men tilbage til Chiang Mai og til Lanna 3 ender vi hver gang, når livet de andre steder ikke rigtigt, i vores verden, kan måle sig med Chiang Mai.

Vores udsigtogså vores udsigt

Gensynet med de fantastiske venner omkring Mong Pearl Café til de anderkendene nik fra personale i “vores” shopping centre Kad Suan Kaew og fra dem der højlydt siger ” jeg vidste at I ville komme tilbage igen”, alt sammen noget der gør beslutningen om at flytte tilbage til Chiang Mai til den eneste rigtige beslutning.

At dagen i startede med 2 timers suveræn god massage, efterfuldt af lidt powershopping af et par sandaler, en super lækker frokost i lokal foodcourt og så lige lidt dejlig sød gul mango med sticky rice med hjem…:) 🙂 🙂 Så er dagen hetl perfekt selv om der stadig hænger lidt jetlag i luften..:) 🙂

fantastisk temple view

Dette er også vores udsigt

En super god dag til jer alle 🙂  🙂  🙂 

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.