Klar til fantastiske rejser..

Så er lejligheden i Danmark tømt og adressen er klar til at blive flyttet til Chiang Mai, Thailand. Foråret og sommeren har været noget blandet med afprøvning af lidt forskellige, måske lidt tvivlsome selskaber, så nu er det dejligt befriende at være tilbage til mine gode gamle arbejdsgiver, der måske ikke er de billigest på markedt, men som har nogle super gode rejser og er gode at arbejde for. 

Så om lidt over en uge er det Skotland der er på programet og de kommer et par uger med god keltisk, nordisk, normanisk historie blandet godt med smuk natur 🙂 

Der efter er jeg så afsindig heldig at have fået et krydstogt der starter i København, tager over Norge, Færøerne, Island og så lige et par dage i New York som afslutning. En 20 dages tur som jeg glæder mig meget til, ruten er faktisk vikingernes gamle rute. 

Derefter er det ombord på Thai Airways og hjem til Chiang Mai og starte det behagelig liv der findes der. Chiang Mai, har som jeg vist har nævt et par gange i tidligere blogs, en helt fantastisk stemning – et mix af by og meditation og gode cafeér samt et mylder af fantastiske restuaranter 🙂 

Vinteren byder på Borneo og Vietnam og selvfølgelig Chiang Mai 🙂 før jeg starter det nye år med et Krydstogt fra Singapore til Vietnam, Phillipinerne og Malaysia (Borneo) – det er faktisk ikke så ringe endda 🙂 

Jeg er så også blevet nomineret, eller det vil sige min blog er blevet nomineret og jeg har rundet 10.000 hits – 

Tusinde tak for opbakningen alle sammen….:) 🙂 🙂

   

  

4 comments

  1. Tillykke med nomineringen, Brian. Din plan lyder helt fantastisk. Jeg håber, du får tid til at sende et indlæg en gang imellem.
    Pøj pøj og god tur,
    Hanna

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.