Mong Pearl – Din bedste indgangsvinkel til Nordthailand

Som mange af jer sikkert ved, så har nordthailand, og specielt Chiang Mai, et meget stort stykke af vores hjerter, og vi vil kraftigt anbefalde jer at besøge dette viunderlige sted. 

Når I er ankommet til Chiang Mai og gerne vil opleve dagligdagslivet i Nordthailand, så er det af de bedste steder at starte en lille hyggelig cafe, hvor I hurtigt vil føle jer hjemme og som kan være jeres “hjemmebase” for udforskningen af de mange muligheder omkring Chiang Mai.

Mong Pearl Cafe startede i 2004 og er ejet af khun Pook, der er en rigtigt stærk Thai Kvinde, et resultat af en ny generation af stærke og uafhængelig kvinder der ved hvordan man overlever – samme stærke type som min hustru….. 😎 

Når du besøger Mong Pearl Cafe så er du ikke kun i den bedste del af Chiang Mai til at opleve det locale liv. Du kan også vælge mellem et stort udvalg af fantastisk Thaimad, Vestlig mad og fusionsmad, altind til gode lokale priser – og kaffen er selvfølgelig også super good …..☕️☕️☕️☕️☕️😉 


Besøg gerne Mong Pearl på Facebook here  – og giv dem meget gerne et like…….:) 


Min hustru og jeg havde bl.a vores 8års jubilærum på Mong Pearl og har lavet en lille film der kan ses på You Tube her….


Vi ses på Mong Pearl, Chiang Mai….   

                 

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.