Den Ultimative lang tids Ferie

På mange af mine rejser får jeg ofte spørgsmålet ”Hvilket land kan du bedst lige at rejse i” – et svært spørgsmål, da hvert land har sit eget positive særpræg, sin egen stemning og sin egen brønd af historie, indsigt og kultur som vi kan dykkes ned i.

Men hvis jeg skal vælge et område der står både min og min hustrus hjertet meget nær, så vil valget uden tvivl gå til Nordthailand, men udgangspunkt i vores tidligere hjem, Byen Chiang Mai.

Selve Chiang Mai byder på rigtigt mange gode oplevelser, både af historisk karakter men absolut også i et hav af gode hverdagsoplevelser. For at opleve byen bedst bør man tage en ferie der vare i 30 dage, hvor af de første 4  er i selve byen, de 14 er i bjergregionen mod vest og nord, og de sidste 12 dage enten i Chiang Mai eller hvis badelysten er blevet for stor, så er det med flyet til Bangkok og med bus til Øen Koh Chang.

Men hvis man kan undvære det dejlige strandliv, så er Chiang Mai klar til at opsluge dig i hendes hverdags liv, men hyggelige cafeer, gode trænings muligheder, gode shopping og ikke mindst – fantastisk restauranter.

Det er dog vigtigt at bo i vest delen af byen, så man undgår det travleste turist område.

Foruden selve byen, så er Chiang Mai en perfekt base til udforskning af bjergområder i Nordthailand – hvis I gerne vil vide mere så send mig endelig en mail J

Lidt udvalgte fotos fra det smukke Nordthailand følger her under ….

DSC03782 DSC03942 OLYMPUS DIGITAL CAMERA DSC03004 DSC03084

DSC02723

DSC02724

DSC03004 DSC02931 DSC02706

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.