Cruise the world

Tilbage i Danmark efter et godt cruise rundt i Sydøstasien der lige blev afsluttet med en fin lille rundrejse i Malaysia, der absolut er spændene, om ikke måske lidt kønsløst i forhold de andre lande i området. Det kønsløse ligger dog i en udvikling der har gjort Malaysia til et moderne samfund hvor tingene fungere, faktisk super godt ofte. Det skal dog siges til landets absolut fordel at befolkningen er venlige, smillende og generelt dejlige og som de fleste andre lande her ude, så er man ret ligeglad med hvilket etnisk gruppe eller religion man tilhøre – det vigtiske er at vi smiler. Derud over er temperauturen jo også perfekt  😉

Min næste tur er til Sri Lanka og derefter kommer der en lille pause i rejserne, så jeg også kan være hjemme ved min super dejlige hustru 🙂  Jeg håber dog at forsætte på den himmelske strømninger og cruise lidt rundt i det danske land og fortælle om Asien – der er et par foredrag for Albatros Travel og Profil Rejser i kalenderen.

Jeg håber at I vil nyde et par fotos heruder og hvis I skulle  have lyst til et rejseforedrag så tag gerne et kik på www.kulturpladsen.dk 🙂

Grand Palace Bangkok
Temple, Ho Chi Min City
Taxis, Mellaca, Malaysia
Temple, Penang
Batu Gaves, Kuala Lumpur
Batu Caves, Kuala Lumpur

 

 

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.