Kursustid på vej….

Så er efteråret snart på vej, og den første sommer som fastboene i Danmark anno 2014 er ved at være ovre. Mit nye job er som ikke dårligt i bogstaveligt forstand, det er altid en god ting at lære ydmyghed og at der er ikke er noget der kommer af sig selv. Det er også godt at have tid til at lade ideer falde på plads og lade de samme ideer flytte lidt rundt så de bliver mere brugbare.

En rigtigt god oplevelse denne sommer var et besøg på Bornholm hvor der var gensyn med min tidligere chef, Niller fra Bornholms Middelaldercenter, der var flerer ideer der kom på plads derover.  Der udover var det vildt fantastisk at gå rundt på middelaldercenteret, komme op på det gamle loft i administrationsbygningen, hive en gamle trækasse frem. Der var noget genkendelig ved kassen, – åbne den – og baff! Gamle minder strømmede ud i en heftig strøm, alle mine gamle bøger, gamle papier lå der i. Der var også en knogle, som jeg dog ikke kan huske hvorfra stammer. De fleste af bøgerne og papierne var stadig i god stand efter næsten 15 år.

Tilbage i Odense arbejdes der nu på ideerne om en form aktivitetet der kan involvere den re-actmentsforeninger der findes i Odense. Som første ide er det et historiske markedt / Festival og som anden ide et mindre arrangement indbygget i det allerede stort arrangement, nemlig Havne kulturfestivalen i Odense.

Lige nu sidder jeg nyder min fridag hjemme og laver oplæg til produktionsskoler som jeg håber kan blvie min indgangvinkel til nye samarbejder og selvfølgelig meget gerne nyt job 🙂 Næste levende ide bliver et oplæg til Ungdomsskoler og derefter højskoler.

Så ideerne om at lave kursus aktiviteter nærmere sig mere og mere den virkelige verden.  Indtil da er det dejligt at opleve at hverdagen kan fungere og være super spændene. De næste kursus aktiviteter som jeg skal på er bl.a. et signal kursus og et lille introduktion til Patruljekursus ved Politikompaniet i Odense som jeg har den store fornøjelse at være en ny del af.

Brian i skoven
Brian i Skoven
Apple Hansen
Min største støtte..:)

 

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.