Virkelig tilbage…!

Pludselig kan tingene gå hurtigt – og det gjorde det absolut også denne gang..:) Jeg var på job i Irland og fik muligheden for at et job i Odense, ansøgningen blev sendt og jobbet var hjemme 😀

Så nu er jeg i fuld gang med at omstille mig til et liv med fritids interesserer og 37 timers arbejde pr uge og være sammen med min hustru hver dag. Faktiske ikke nogen dårlig udsigt, dertil kommer at jeg kan sove i min egen seng hver nat, drikke kaffe i mit eget køkken. Så omstillingen bliver absolut ikke vanskelig.

Det giver mig en dejlig ro i kroppen at vide jeg ikke behøver at pakke mine ting snart igen, at jeg ikke behøver powertræne i fitnesscenteret fordi jeg kan se frem til 4 – 6 uger uden træning – nu kan jeg træne hver uge, gå til boksning hver uge….En usædvanligt dejligt luksus som jeg vil sætte meget stor pris på i meget lang tid.

Jeg håber ikke at jeg glemmer hvordan det er ikke at kunne gøre det. Lige nu er jeg dog ikke i tvivl om at jeg ikke vil glemme det, men vi ved jo aldrig hvordan vores hukommelse leger med os og hvordan luksus pludselig kan blive den almindelige hverdag.

Men jeg er 100 % klar til gå i gang med hverdagen – og den skal blive nydt for fuld skrue…hjemmet, fritidsinteressere og samvær med venner og familie som jeg ikke rigtigt har haft tid til de sidste ca 14 år …alt sammen nye ting i det liv der nu starter.

Det til kommer jo så også dufte der vækker minder fra da jeg før boede i Danmark – og jeg glæder mig usigelig meget til at opleve de 4 årstider..:D

Men der skal også tænkes nye tanker – jeg skal have søsat http://www.kulturpladsen.dk i løbet af sommeren, så jeg er klar til at starte op på fritidsbasic i september med kursustilbud. Jeg glæder mig til at vende tilbage med tanker og ideer til kursusverden og forhåbentlig har jeg noget at byde ind med der kan bruges af andre.

Spændene bliver det i hvertfald …:D 😀 20140526-150320-54200688.jpg

20140526-150319-54199394.jpg

20140526-150319-54199257.jpg

20140526-150318-54198845.jpg

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.