Menig B. Hansen

En ny tid er kommet – en ny morgensol er på vej op over horisonten og et nyt liv venter med opvågning i samme seng hver morgen, og kaffe og selvskab af min hustru hver dag 🙂

Jeg har, nogen, bl.a min tidligere arbejdsgiver vil nok syntes at det var et lidt for pludseligt stop, sat stop for mit mange årige rejseliv og har fundet et godt i Odense hvor jeg tror at jeg kan udvikle mig og ikke mindst have et stabilt liv.

Jobbet var der og det ville være dumt ikke at slå til og smede mens jernet er varmt. jobbet er så på ingen måde en forbedring rent lønmæssigt, tværtimod, men jobbet, der bygger på ren kundeservice og ikke indeholder nogen opsøgende salg, giver et gigantisk personligt løft i kraft af en daglig dag det samme sted, hvilket er noget jeg har sukket efter i lang tid…:)

Tiden er også kommet til at binde mine tidligere erfaringer sammen og alle båndene skal bruges til at skabe min fremtid sammen med hustru, familie og absolut ikke mindst vennerne.

Fra jeg fik mit første job som fisker fra Thyborøn da jeg var 15 år, til jobbet som stilladsarbejder, arbejde på maskinefabrik – og da jeg blev 18 år Jyske Dragon regiment, musiker, arbejdesmand, kulturarbejder, selvstændig i kulturformidling ( dog næsten uden løn i nogle år ) til projektlederassistent på Bornholms Middelaldercenter og derefter til job i Udlandet som rejseleder i mange år – så er jeg nu tilbage og fuld af energi og begejstring for det danske samfund og de mange forskellige mennesker der jo render rundt over alt 🙂

For at følge lidt op på mit militær arrangement er jeg blevet optaget i Politi Hjemmeværns kompani Odense hvorfra jeg håber at kunne give et frivilligt bidrag til det danske samfund …:) Efter sommeren kommer der også gang på Kulturpladsen – på fritids basic og også Simply-thai på fritids basic.

CARPE DIEM

20140516-105708.jpg

20140516-105749.jpg

20140516-110158.jpg

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.