Den Keltiske Viking

Efter mange år i fjernøsten, så er ringen ved at være afsluttet i dette job. Eller måske mere korrekt – i denne læreperiode. Min historiske interesse for uden de 2 verdenskrige, startede med den fælles central og nordeuropæiske keltiske oprindelse.

Og nu siddende her i irland, så føles det helt rigtigt at arbejde fokuseret på komme op på næste trin, at komme til næste del af livets læreperiode. Og jeg er så heldig at afslutte denne periode i et land hvor en af de absolut største helte er ingen ringer end Kong Brian Boru 🙂 En konge med samme fornavn for mig er med at tage med, da navnet jo ellers ikke altid forbundet med helte sagn.

Men mine erfaringer på dette felt er ved at være fyldte og min arbejds energi og livskraft skal nu koncenteres på fast arbejde, fysisk træning inkl div . kamptræninger og ikke mindst en fast og sikker indførelse af vores Simply-thai og Kulturpladsen´s koncepter i det danske samfund. ( http://www.simply-thai.dk & http://www.kulturpladsen.dk )

Intet i denne verden er vigtigere end at undgå at falde ned i selvmedlidenhedens og smålighedens dybe kløft og intet er mere vigtigt and holde sig oppe på positivitet og lykken over det vi har i dette liv. For at gøre det skal vi kæmpe for dem og det vi elsker og aldrig give op. Livsglæden og den positive tankegang skal bringes ind i lige meget hvilket job og vi skal aldrig lade os selv opføre som robotter eller slaver af ligegyldighedens sump.

Jeg vil føle min oprindelse og jeg vil være stolt af den – jeg vil være stolt af mine forfædre og deres værdier, deres krigeriskhed, deres kærlighed og ikke mindst deres stolthed. Kun ved at være stolt af os selv kan vi for alvor se andre i øjnene …:)

20140502-202507.jpg
20140502-202521.jpg
20140502-202530.jpg

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.