Magtens Alfa-fjolser

Jeg ligger ikke på nogen måde skjul på at jeg er fra en rigtigt god gammeldags arbejder-familie og at jeg klare mig selv uden at have nogen akademisk uddannelse andet end de uddannelser jeg har givet mig selv. Men jeg påråber mig retten til at have en bedre moral end en store del af verdens statsledere lige nu.

Vores statsminister, der må gå efter en fed stilling i EU, er 100 % ligeglad med at skatteyderne skal betale børnepenge til folk fra hele Europa – de sidder simplethen og forære penge, der ikke er deres, væk til store dele af verden, udelukket for at fremme deres egen sag. Ikke at det er ukendt da vi jo er gået i krig på grundlag af en statsministers personlige ambitioner.

Det næste bliver dagpengene, hvor EU-borgere vil kunne have ret til dagpenge fra dag 1 mens danske borgere skal optjene retten i en periode på mindst 1 år. Og er regeringen lige glad —-JA! Fordi de har deres på det tørre og bliver de ikke valgt ind igen, så har de stadig deres fede pension at falde tilbage på.

Og hvad kan vi gøre for at blive hørt her og nu ? Praktisk talt intet da vi ikke kan leve igennem en revolution i et moderne samfund – vi har på ingen måde råd til at miste vores indtægter….! Så når menneskelige karrierer freaks smider vores penge ( jeg bliver jo selv skatteborger i DK igen fra marts ) ud til højre og venstre så er det direkte dis-respektfuld og en hån og latterliggørelse af landets borgere. En regering burde som det mindste arbejde for nationalstatens og folkets bedste…!

Situaiton med Ukraine – Rusland er endnu et eksempel på at Alfa magtmennesker ikke nødvendigvis besidder nogen form for fornuft eller empati for andre mennesker for slet ikke at tale om Syrien – og situationen i Thailand, hvor 2 familier med et kongehus imellem sig er ved at dele landet op. + 10000000 andre eksempler i verden…!

For vore egen regering så vil jeg mene at vi skal være tilbage til 1864 for at finde et lign forsøg på at afskaffe danmark som stat. I deres arrogance minder de om de gamle adelsfamilier lige op til første verdenskrig.

Det værste er næsten at regeringen ikke har rygrad til at fortælle befolkningen hvad der foregår. Det ville være bedre hvis de bare sagde” Folket – Danmark vil ikke længere eksistere …Velfærdssamfundet er nu officielt aflyst…Men tro nu ikke at I slipper billigere i skat…!! …I hører nu direkte under EU præsidenten hvorfra alle regioner fra nu vil blive styret direkte fra…..Christiansborg bliver lukket fra i morgen….alle politikker træder tilbage med 24 års løn og evigt pension i 5 generationer…! Så ville de da i det mindste være ærlige…!

20140302-130401.jpg

20140302-130458.jpg

One comment

  1. Selv om du garanteret har ret langt hen ad vejen Brian, er det jo ikke til at holde ud at tænke disse tanker til ende. Jeg bor jo i Spanien på fuldtid nu, og må derfor slet ikke stemme i Danmark. Vi får jo nok en blå regering næste gang, men hjælper det noget som helst. Jeg har mine tvivl. Og så længe folketinget er sammensat af levebrødspolitikere og unge mennesker der end ikke nogensinde har haft et normalt job, og sågar kan blive ministre på den baggrund, er der da al mulig grund til at begynde at bede sit fader vor (hvis man ellers tror på den slags).
    Den vesturopæiske verden er i fuld gang med en vældig selvforskyldt deroute som det er svært at se enden på. Stakkels vore børn og ikke mindst vore børnebørn siger jeg bare. Hvem ved, de skal måske til at gå til fredagsbøn………..

    Hilsen
    Paul

    Like

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.