Fitt & Wellness

20131128-102225.jpg

Klar til fitt & wellness

Efter tæt på 2 måneders rejsen rundt er det absolut ikke dårligt at komme hjem og genopdage hvad det endeligt er jeg har i skabene, hvordan var det lige at min fjernbetjening til mit TV ser ud… En masse små fine “genkendelsens glæde” aktiviteter.

Mit job består jo i at rejse rundt med en masse, som regel super dejlige mennesker, og give dem en masse gode oplevelser – simplethen gør dem glade…

Efter hver rundrejse bliver det mere og mere klart for mig, hvor en af hemmelighederne til et lykkeligt indre liv ligger. Billedet for hvor meget svære det ofte er for os fra et vestligt, eller bare et moderne samfund at finde frem til en form for indre fred. For at kunne finde noget så er første trin jo at finde ud af hvad man leder efter, og så er det jo nødvendigt at være klar over hvad man ikke har. Så hvis vi tror, menere, føler at alting er på plads, så søger vi ikke efter noget, og kommer meget let til at hænge fast i små hverdags detaljer, så som om cafeen nu laver vores cafe late som vi gerne vil have den – og hvis ikke,,, så bliver der brokket. Det er selvfølgelig også en vigtigt aspekt at have god kvalitet, men det er også vigtigt ikke dykke ned og kun se mangler hvorhen vi end kikker.

Mange folk i mindre materiale velstående samfund har ofte den evne til at ignorere disse små negative grøfter som så mange specielt rige ynder at hoppe i. Det kan jo selvfølgelig være fordi de har større problemer end deres cafe late, hvis de i det hele taget har råd til at købe en sådanne. men det kan også være en mere radikal positiv livsindstilling. Det skal dog siges at mennesker fra rige kulture ofte har større empati end mennesker fra fattige kulture.

Mange i vores kultur søger jo også præcist efter både fysisk og mentalt velvære, hvad enten det er i fitness centeret eller i øvelokalet, og der bliver solgt masser af dyre kurser for de af os der gerne vil lære at finde en vej, eller i værste fald bare en overgroet sti i os selv der kan føre til en større indsigt i os selv og vores omverden. Første trin er at give et smil til de mennesker vi møder – og mene det – derefter at stoppe, for dem der gør det, med at putte folk i kasser efter religion, dialekt eller hudfarve og kun bedømme folk på deres handlinger. Det betyder ikke at vi på nogen måde skal være “underdog” tvært i mod – vi skal være stolte af at være os selv – og hver dag fortage os noget positivt over for os selv og andre mennesker.

“Man bliver hvad man spiser” er jo en af de gode gamle talemåde måder, men vi skal også huske at vi i højre grad bliver hvad vi tænker. Livet er både for kort og få pragtfuldt til hænge fast i små negative elementer.

Så min December vil gå med at træne mig selv til en bedre form, hvilket jo lige som den metale side er en super god og aldrig stoppende kamp, samt arbejde på ideer og projekter der forhåbentlig vil kunne gøre nogle mennesker glade og måske få andre til også at tænke mere positivt hvis de da ikke allerede gør det.

En helt fantastisk super December til jer alle …:)

20131128-103752.jpg
20131128-103304.jpg

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.