Kølelige bjerge og smukke templer

Selv om jeg havde skrevet at jeg først ville skive igen efter jeg har været på min næste tur til Borneo, er jeg simplethen nødt til lige at bringe nogle fotos og lidt beskrivelse af turen til Doi Inthanon nationalpark og Doi Suthep i Chiang Mai, Den bedste tid af året til at besøge det højeste punkt i Thailand er uden tvivl i December & januar, men regntiden er nu også spændene og giver også en super oplevelse. Vi startede kl. 06:45 fra Chiang Mai by og kørte de små 2 timer til Doi Inthanon. På vej op til de 2.556 m.o.h., var en stor del af tiden inde i skyerne. Det bedste ved at ankomme til Thailands tag, er uden tvivl den dejlige friske og kølige luft, der ikke mindst for en indfødt dansker, virkelig gør at man nyder at tage dybe indåninger og nyder at kunne have lange bukser på udne at svede. Vi ankom til 13 grader celcius, let regn og det mest af tiden inden i skyerne. Men det tager absolut ikke glæden af den friske luft, eller magien af det fantastiske landskab som de mosdækket træer byder på..! Simplethen fantastisk smukt..:) Doi Inthanon Doi Inthanon Derefter tilbage til Chiang Mai og besøgte det gamle meditations temple Wat Umong og op på Doi Suthep…:) Wat Umong OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Doi InthanonDoi Inthanon

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Det er en tur der virkelig kan anbefaldes…:) 🙂 🙂 Og med 6 personer som vi var, kostede det kun 500 THB pr person i transport…:) Det er ca. 90 dkr pr person..:) 🙂

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.