De kommende ture – Vinterklar!

Efter et par super dejlige måneder i Danmark, så er livet nu ved at falde på plads her i Chiang Mai. Jeg har fået et interessant freelance kontor-job ved et dansk selskab her i Chiang Mai, hvilket er super godt da det giver ny super god erfaring samt lidt ekstra indkomst.Og det er godt for os at prøve en almindelig hverdag hvori der også bliver holdt weekend! Rigtigt weekend med afslapping Lørdag og Søndag – det må siges at være en super god ide 🙂 Vi er afklaret med at flytte til Danmark næste år – og det bliver enten Holstebro, Esbjerg eller Odense der bliver vores nye base. Så vi arbejder lidt på nogle forskellige freelance projekter der vil kunne give os både aktivitet og forhåbentlig lidt ekstra indkomst til den tid.

I mit baghoved sidder mine kommende ture og venter spændt hele tiden. jeg har fået et super godt program for denne vinter, startene fra 01 oktober og fuld tryk på til slut november.

Først tager jeg en gruppe til fastlands Malaysia samt Borneo. Det er en super spændene tur der både inkludere moderne storby, landsbyer langs floderne på Borneo befolket af tidligere hovedjæger, masser af natur, Orangutanger m.m i den frodige regnskov.Derefter sender jeg den gruppe hjem, og tager imod en ny gruppe i Kuala Lumpur, som skal opleve Nordsumatra – ikke mindst det fantastiske Bukit Lawang, hvor vi skal se Orang Utang ( Skov Mennesker ) og opleve den fantastiske lille by hvor der hersker en “lovløs guldgraver stemning” som jeg finder utrolig fascinerende. Også stedet hvor jeg skal gense et par gamle venner 🙂 Og besøge den gamle supervulkan Lake Toba….:) Også stedet hvor det stenbord kannibalerne brugte til at dræbe deres offer stadig kan ses!
Turen slutter så af med lidt afslapping på en Malaysisk strand. Så er det af sted til Bangkok, lige en nat der og så mødes med et marathon hold til flyet til Rangoon og de næste 14 dage går med oplevelser i Myanmar 🙂

Som rosinen i pølseenden slutter jeg af med en tur til Vietnam fra nord til syd – Så bliver det ikke meget bedre! Jeg bringer nogle opdateringer fra hver tur, hvilket Jeg glæder mig super meget til !!!

Jeg glemte næste lige at nævne min tur i Januar 20014 med Celebrity Cruise fra Singapore til Komodo, Bali, Malaysia, Thailand og tilbage til Singapore..:) Absolut ikke dårligt…! 🙂

God Sommer til jer alle 🙂

A village close to Lake Toba, Sumatra
A village close to Lake Toba, Sumatra
Cannibal table on Samosir, Lake Toba, Sumatra
Cannibal table on Samosir, Lake Toba, Sumatra
Lake Toba, Sumatra
Lake Toba, Sumatra
Orang Utang, Sumatra
Orang Utang, Sumatra
Rangoon, Myanmar
Rangoon, Myanmar

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.