Den store udfordring

Denne sommer skulle have bestået mest af USA ture kombinerede med venne hygge rundt om i Danmark. Men sjældent bliver tingene som vi planlægger dem, og denne sommer var absolut ikke nogen undtagelse. 2 af USA turene blev aflyst, – til gengæld var jeg så heldig at få tilbudt et super dejligt krydstogt i Adriaterhavet, på et 5 stjernet cruise selvfølgelig. Jeg havde tidligere arbejdet i Italien ( Riminikysten og Venedig ) samt i Grækenland ( Karphatos og Rhodos ) samt Bulgarien og ganske lidt i Tyrkiet. Så jeg havde da lidt viden om rådet. Men alligvel ser jeg det som en dejlig og interesant udfordring at tage sådan en tur der bryder rammerne for mit normale arbejde.

Udfordringer er en sjov størrelse, ofte rammer de noget dybt inde i os, for mit vedkommende giver det livet et virkeligt skær. Og nu har jeg et job, hvor hver opgave er en udfordring, om det så er job i Kina, Indonesien, Myanmar eller Europa. Så når vi flytter til Danmark næste år er det med at finde udfordringer der kan måle sig med det 🙂

Tilbage i københavn, efter mit Krydstogt, der forøvrigt gik rigtigt godt, sad jeg ved nogle super gode venner, – pludselig kom der en professionel bokser på besøg. Jeg kendte ham fra sidste sommer hvor jeg var så heldig at få lov til at modtage lidt undervisning af ham. Han var igang med de sidste foreberedelser til et arrangement der vil promote motionsboksning, og manglede en til at bokse en kamp. Eneste krav var at man ikke havde haft nogle rigtige kampe før.

Da dette spørgsmålet om jeg ville have en kamp nåede den, sometider lidt lange vej fra mine ører til min hjerne, så startede det en ukontrollerbar kædereaktion af kemiske eksplosioner og kraftig blodcirkulation i hele kroppen. Det ville være mig 100% umuligt at sige nej! Så jeg sagde selvfølgelig JA 🙂 En rigtigt kamp var nu 2 uger fra at blive en virkelighed. Nu er boksekamp jo nyt for mig, men kamp som sådan er ikke nyt, da jeg tidligere har lavet rigtigt mange kampe i rustninger med sværd, Men dette her er anderledes – mere rigtigt 🙂

Nu ved jeg selvfølgelig godt at jeg ikke i en aldre af næsten 43 år skal til at være bokser, men stadig væk så glæder jeg mig helt vildt til kampen, og har svært ved at tænke på andet lige nu..:)

Jeg vender tilbage efter kampen d. 21 med resultatet 😀 😀

20130611-144224.jpg
20130611-144322.jpg
20130611-144339.jpg

2 comments

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.